Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-09@02:46:17 GMT

رشد چشمگیر مهاجرت پزشکان اهوازی به کشورهای عربی

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۹۹۱۵۲

رشد چشمگیر مهاجرت پزشکان اهوازی به کشورهای عربی

رییس سازمان نظام پزشکی اهواز گفت: مهاجرت پزشکان، متخصصان و کادر درمان از اهواز به شهرهای دیگر و از این شهر به خارج کشور در ماه‌های اخیر شتاب گرفته که باید این موضوع به صورت جدی آسیب شناسی شود.

به گزارش ایرنا، علی جواهرفروش روز چهارشنبه با حضور در صحن علنی این شورا در هفتاد و دومین جلسه رسمی شورای شهر اهواز، افزود: مهاجرت کادر درمان، متخصصان، پزشکان و به تازگی پرستاران، از اهواز رشد چشمگیری یافته به گونه‌ای که این موضوع به امری روزانه تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مهاجرت پزشکان کشورمان از جمله اهواز به کشورهای عمان، بحرین، قطر و کشورهای اروپایی در ماه های اخیر رشد چشمگیری داشته است.

رییس سازمان نظام پزشکی اهواز، مهاجرت پزشکان به خارج از استان و کشور را تهدید جدی برای سلامت جامعه دانست و گفت: ممکن است شرایط به گونه‌ای پیش برود که مجبور شویم برای عمل های سخت قلب مجبور به وارد کردن پزشک متخصص از خارج کشور شویم.

وی با اشاره به اهمیت سلامت و بهداشت در جامعه بیان کرد: سازمان نظام پزشکی مجموعه‌ای در کنار وزارت بهداشت است که اعضای آن توسط پزشکان و کادر درمان هر شهرستان و استان انتخاب می شوند که هم اکنون در کوچکترین شهرستان‌های کشور هم این سازمان شکل گرفته است.

جواهرفروش، مراقبت از حقوق بیماران و مردم و همچنین دفاع از حقوق صنفی را مهمترین ماموریت سازمان نظام پزشکی دانست و ادامه داد: نگاه به مجموعه پزشکی اهواز و خوزستان به بازنگری نیاز دارد.

مردم به مطب‌های غیرمجاز مراجعه نکنند

وی با بیان اینکه نظارت بر تبلیغات بهداشتی و درمانی در سطح شهر اهواز به طور جدی در دستور کار کمیسیون تبلیغ سازمان نظام پزشکی اهواز قرار گرفته است، گفت: ساماندهی تبلیغات بهداشتی و درمانی در سطح این شهر باید با نظارت جدی و با همکاری مدیریت شهری انجام شود.

جواهر فروش با اشاره به فعالیت متعدد مطب‌های غیرمجاز در اهواز بیان کرد: با وجود اطلاع رسانی گسترده نسبت به فعالیت مطب‌های غیرمجاز و معرفی مطب‌های مجاز در سطح اهواز، همچنان شاهد مراجعه مردم به مطب‌های غیرمجاز هستیم که فعالیت چنین مطب‌هایی عوارض جدی را برای بیماران و مردم در پی داشته است.

وی با بیان اینکه کادر درمان در کرونا اوج ایثارگری خود را به نمایش گذاشت گفت: اتخاذ مالیات، عوارض کسب و پیشه و پسماند، موجب کاهش انگیزه پزشکان برای ادامه فعالیت در اهواز شده است که امکان برطرف کردن بخشی از این مسایل با همکاری نزدیک سازمان نظام پزشکی و مدیریت شهری، و یا کاهش آن وجود دارد.

تعیین مهلت به پیمانکار برای جمع‌آوری پسماند عفونی غرب اهواز

جواهرفروش ادامه داد: جمع آوری پسماند عفونی طبق قانونی به عهده تولید کننده است که به دلایل مختلف جمع آوری پسماندهای عفونی مطب ها، آزمایشگاه ها و مراکز کوچک به معضلی در اهواز و کشور تبدیل شده است.

وی افزود: برای حل مشکل جمع آوری و بی خطرسازی پسماند عفونی در اهواز، قراردادی با ۲ پیمانکار برای شرق و غرب اهواز برای جمع آوی پسماند این مطب‌ها امضا شده که پیمانکار منطقه غرب اهواز به وظیفه خود به خوبی عمل نکرد که با پیگیری انجام شده وضعیت جمع‌آوری پسماندهای عفونی به زودی بهبود می یابد.

وی گفت: ۶ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال تاکنون توسط پزشکان به پیمانکار غرب اهواز داده شده که با توجه به اینکه این پیمانکار به وظیفه خود به خوبی عمل نکرد، برای این پیمانکار تا روز شنبه هفته آینده مهلت داده شد که در صورت عمل نکردن به این تعهد برخورد قضایی با آن پیمانکار صورت گیرد.

همه پزشکان ملزم به نصب کارتخوان هستند

جواهرفروش برگزاری چنین نشست‌های مشترک میان سازمان نظام پزشکی و شورای اسلامی شهر اهواز را بسیار گره گشا دانست و افزود: هر متخصص باید حداقل ۱۵ دقیقه، هر پزشک عمومی حداقل ۲۰ دقیقه، هر متخصص روانپزشکی باید حداقل ۳۵ دقیقه برای ویزیت هر بیمار وقت بگذارد.

رییس سازمان نظام پزشکی اهواز گفت: نصب کارت خوان توسط مطب‌ها توسط پزشکان در حال نصب است و معدود پزشکان که در این زمینه مقاومت می‌کنند در صورت همراهی نکردن با آنها برخورد قانونی می‌شود.

وی با بیان اینکه شکاف درآمدی میان جامعه پزشکی بسیار زیاد است افزود: همزمان که برخی پزشکان دارای درآمد بسیار بالا هستند بسیاری از پزشکان در تامین معیشت خود با مشکل روبه رو هستند ولی به دلیل نوع نگاه مردم و وجود این تصویر ذهنی که همه پزشکان از وضعیت مالی خوبی برخوردار هستند، مشکلات قشر پزشکان به خوبی دیده و یا باور نمی شود.

جواهر فروش با بیان اینکه ضریب مالیاتی پزشکان امسال از ۱۰ درصد به ۶۵ درصد افزایش یافت که این تصمیم، مشکلات جدی برای پزشکان ایجاد کرد، گفت: فشارهای اقتصادی موجب شده که متاسفانه تعداد معدودی از پزشکان زیر بار استفاده از کارت خوان در مطب نروند.

وی در پاسخ به انتقاد یکی از اعضای شورای اسلامی شهر اهواز مبنی بر گرفتن ویزیت گران تر از بیماران کشورهای دیگر در برخی مطب های اهواز گفت: ویزیت بیماران کشورهای دیگر طبق قانون ۲ تا ۳ برابر ویزیت بیماران داخلی است که در این زمینه تخلفی توسط آن مطب ها انجام نشده است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: پزشکان اهوازی کشورهای عربی اهواز سازمان نظام پزشکی اهواز جمع آوری پسماند مطب های غیرمجاز مهاجرت پزشکان کادر درمان شهر اهواز غرب اهواز مطب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۹۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی به این زودی جایگزین پزشکان اورژانس نمی‌شود

ایتنا - یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که هوش مصنوعی ممکن است بتواند با پر کردن مدارک معمولی به پزشکان کمک کند، اما به این زودی‌ها در اورژانس مفید نخواهد بود.
محققان گزارش می‌دهند که چت جی‌پی‌تی (ChatGPT) در موارد شبیه سازی شده بیماران مبتلا به درد قفسه سینه نتایج متناقضی ارائه می‌دهد. هوش مصنوعی سطوح مختلف ارزیابی خطر قلبی را برای همان داده‌های بیمار برگرداند - نه چیزی که پزشکان می‌خواهند هنگام پاسخ به یک اورژانس پزشکی ببینند.

به گزارش ایتنا، بر اساس یافته‌هایی که اخیراً در مجله PLOS One منتشر شد، هوش مصنوعی نتوانست به خوبی روش‌های سنتی را که پزشکان برای خطر قلبی بیمار استفاده می‌کنند، انجام دهد.

برای این مطالعه، محققان چت جی‌پی‌تی را با هزاران مورد شبیه سازی شده از بیماران مبتلا به بیماری قلبی آموزش دادند. تحقیقات قبلی نشان می‌داد که هوش مصنوعی می‌تواند امتحانات پزشکی را پشت سر بگذارد، بنابراین انتظار می‌رود که در پاسخ به فوریت‌های پزشکی مفید باشد.

درد قفسه سینه یک شکایت رایج در اورژانس است و پزشکان باید به سرعت و فوریت وضعیت بیمار را ارزیابی کنند. به گفته پزشکان، موارد بسیار جدی را می‌توان به راحتی از روی علائم شناسایی کرد، اما موارد کم خطر می‌تواند پیچیده‌تر باشد. تصمیم گیری در مورد اینکه آیا فرد بیمار باید برای ارزیابی در بیمارستان نگهداری شود یا به خانه فرستاده شود، می‌تواند دشوار باشد.

 

هستون، پزشک محقق، توضیح داد که امروزه پزشکان اغلب از دو معیار برای ارزیابی خطر قلبی استفاده می‌کنند که TIMI و HEART نامیده می‌شوند. این چک لیست‌ها به عنوان ماشین‌حسابی عمل می‌کنند که از علائم، سابقه پزشکی و سن برای تعیین ریسک یک بیمار قلبی استفاده می‌کنند. در مقابل، هوش مصنوعی مانند چت جی‌پی‌تی می‌تواند هزاران متغیر را به سرعت ارزیابی کند، ظاهراً به این معنی است که ممکن است بتواند یک وضعیت پیچیده پزشکی را سریع‌تر و دقیق‌تر تجزیه و تحلیل کند.

محققان سه مجموعه از 10000 مورد شبیه سازی شده تصادفی ایجاد کردند. مجموعه اول شامل هفت متغیر مورد استفاده برای مقیاس TIMI، دومی پنج متغیر مورد استفاده در HEART، و مجموعه سوم دارای مجموعه پیچیده‌تری از 44 قرائت تصادفی سلامت بود.

هنگامی که دو مجموعه داده اول تغذیه شد، چت جی‌پی‌تی با امتیازهای ثابت TIMI و HEART، به ترتیب 45 و 48 درصد موافقت کرد. در آخرین مجموعه داده، محققان همان موارد را چهار بار انجام دادند و دریافتند که چت جی‌پی‌تی اغلب حتی نمی‌تواند با خودش موافق باشد. هوش مصنوعی در 44 درصد مواقع ارزیابی‌های متفاوتی را برای موارد مشابه ارائه داد.

این مشکل احتمالاً به دلیل تصادفی بودن نسخه فعلی نرم افزار چت جی‌پی‌تی است که به آن کمک می‌کند تا پاسخ‌های خود را برای شبیه سازی زبان طبیعی تغییر دهد.

چنین تصادفی در مراقبت‌های بهداشتی مفید نیست، جایی که تصمیمات درمانی نیاز به یک پاسخ واحد و ثابت دارد.
هستون گفت: « ما متوجه شدیم که تنوع زیادی وجود دارد و این تغییر در رویکرد می‌تواند خطرناک باشد. این فناوری می‌تواند ابزار مفیدی باشد، اما فکر می‌کنم که این فناوری بسیار سریع‌تر از درک ما از آن پیش می‌رود، بنابراین مهم است که تحقیقات زیادی انجام دهیم، به‌ویژه در این موقعیت‌های بالینی پر خطر.»

علیرغم این مطالعه، هستون خاطرنشان کرد که هوش مصنوعی این پتانسیل را دارد که واقعاً در اورژانس مفید باشد. هستون گفت:« برای مثال، کل پرونده پزشکی یک فرد می‌تواند وارد برنامه شده و مرتبط‌ترین حقایق را در مورد یک بیمار به سرعت در شرایط اضطراری ارائه کند. پزشکان همچنین می‌توانند از برنامه بخواهند تا چندین تشخیص احتمالی را در موارد دشوار و پیچیده ارائه دهد.»

هستون گفت:« چت‌جی‌پی‌تی می‌تواند در ایجاد تشخیص افتراقی عالی باشد و این احتمالاً یکی از بزرگ‌ترین نقاط قوت این فناوری است. اگر کاملاً نمی‌دانید که در مورد یک بیمار چه می‌گذرد، می‌توانید از او بخواهید که پنج تشخیص اصلی و استدلال درباره هر یک را ارائه دهد. بنابراین می‌تواند به شما کمک کند تا در مورد بیماری فکر کنید، اما در دادن پاسخ خوب نیست.»

دیگر خبرها

  • دلایل خودکشی پزشکان از زبان رئیس سازمان نظام پزشکی
  • تهیه گزارش ویژه علل خودکشی پزشکان/پیگیری پرونده مرحومهبخشی
  • هشدار پزشکان بدون مرز درباره «پیامدهای فاجعه‌بار» حمله به رفح
  • رغبت کشورهای عربی نسبت به تشکیل گروه صلح‌بانان بین‌المللی برای غزه پساجنگ
  • ویژگی‌های ژئوپلیتیکی کشورهای شیخ‌نشین؛ از اختلافات پیچیده سرزمینی تا همگرایی در ساختارهای اجتماعی ـ تاریخی
  • اصلاحات ، راه برون رفت از بحران مهاجرت سرمايه های انسانی
  • لزوم توجه سیاست‌گذاران به انگیزه ماندگاری پزشکان
  • برگزاری کنفرانسی برای مهار مهاجران در دانمارک
  • هوش مصنوعی به این زودی جایگزین پزشکان اورژانس نمی‌شود
  • ملک الشعراء حکیم شفایی، ادیب و پزشک نام‌آور اصفهانی