Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: تعداد مقالات ISI این دانشگاه بر اساس اطلاعات پایگاه WOS رشد ۱۶ درصدی داشته است.

علی حقیقی، معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: در سال ۱۳۹۸، دانشگاه شهید چمران اهواز ۵۰ قرارداد تحقیقاتی و صنعتی با دستگاه‌های اجرایی منعقد کرده است که ارزش ریالی این قرارداد‌ها ۵۷۰ میلیارد ریال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حقیقی افزود: از جمله این قرارداد‌ها می‌توان به بررسی خواص فیزیکی‌ـژئوشیمیایی میان بار‌های سیالات هیدروکربنی در ناحیه فروافتادگی دزفول با استفاده از تکنیک‌های پیشرفته، توسعه نرم افزار برآورد مکانی و زمانی تبخیر و تعرق واقعی به کمک سنجش از دور و مدل توازن انرژی (منطقه مورد مطالعه: شبکه آبیاری و زهکشی ناحیه شمال)، تهیه طرح ساماندهی و اسکان روستا‌های در حریم رودخانه و در معرض سیل، بررسی حذف افلاتوکسین از غلات آلوده و روش‌های سم زدایی و بررسی علل نارضایتی مردم خوزستان به رغم برخورداری‌های اقتصادی با تأکید بر وضعیت توزیع درآمد، اشاره کرد.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز ادامه داد: مطالعه طرح جامع ایمن سازی سکونتگاه ‌های در معرض سیل رودخانه ها، مسیل‌ها و سیلاب‌های استان، بررسی وضعیت آلودگی دما و غبار در سایت فولادسازی شرکت فولاد خوزستان و ارائه راهکار‌های اجرایی به منظور کاهش و کنترل دما و غبار، انجام خدمات و مطالعات ژئوشیمیایی سطحی حوزه‌های رسوبی ایران شامل طرح های اکتشافی دزفول، لرستان و کپه داغ، تهیه نرم‌افزار مکان یابی بهینه سنسور‌های فشار برای هوشمندسازی شبکه توزیع آب، بررسی منابع رشد و تغییرات ساختاری اقتصاد استان خوزستان بهبود هسته محاسباتی و بازطراحی نرم‌افزار محاسبه هدر رفت گاز به منظور استفاده تحت وب، شبکه و تهیه و تدوین پایگاه داده از دیگر قراداد‌های منعقدشده با دستگاه‌های اجرایی است.   معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز از رشد ۱۶ درصدی مقالات ISI بر اساس اطلاعات پایگاه WOS خبر داد و اظهار کرد: در سال قبل ۶۰۲ مقاله ISI و ۶۰۳ مقاله ISC از سوی اعضای هیئت علمی دانشگاه در مجلات علمی پژوهشی منتشر شده است.
وی بیان کرد: همچنین در سال ۱۳۹۸ بیش از ۱۱۰ میلیارد ریال در قالب پژوهانه و حق التالیف به اعضا هیئت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی اختصاص یافته است.
حقیقی با بیان اینکه در حال حاضر مرکز رشد فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز میزبان ۷۴ هسته و مرکز رشد است، عنوان کرد: در سال قبل برای ۵۲۳ نفر از طریق شرکت‌های مستقر در مرکز رشد دانشگاه اشتغال زایی شده است.
وی ادامه داد: همچنین برای حمایت، بیش از چهار میلیارد و ۷۸۰ میلیون ریال به هسته‌ها و شرکت‌های مستقر در مرکز رشد دانشگاه به این واحد‌ها اختصاص یافته است؛ درآمدزایی شرکت‌های مستقر در این مرکز نیز با رشد قابل توجهی به ۱۳۸ میلیارد ریال در سال ۱۳۹۸ رسیده است.
حقیقی افزود: تأسیس مرکز تماس فناوری اطلاعات، ساماندهی شبکه دانشگاه و خوابگاه‌ها و نصب وای فای در چهار بلوک خوابگاه خواهران، ایجاد سیستم پایش برق، دما و UPS مرکز داده، راه‌اندازی چندین سامانه جدید ازجمله چمران‌شهر، درس افزار، پیشخوان، و همایش ها، احیای جلسات شورای انفورماتیک، امن سازی سامانه‌ها و سرور‌ها با کمک مرکز آپا و تجمیع کارت‌های دانشجویی از اقدامات انجام‌شده در سال ۱۳۹۸ در حوزه مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه شهید چمران اهواز است.
وی گفت: در سال قبل کتابخانه مرکزی دانشگاه بیش از سه هزار عنوان کتاب چاپ فارسی، چهار هزار و ۳۰۰ نسخه کتاب چاپ فارسی و شش هزار و ۵۰۰ نسخه کتاب عربی از سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران خریداری کرده است. تهیه نسخه جدید نرم‌افزار کتابخانه دیجیتال حنان، خرید بیش از ۱۳ هزار کتاب دیجیتال، خرید بسته کامل مقالات ieee سال ۲۰۱۸، خرید پورتال کتابخانه‌ای آذرسا، نرم‌افزار‌های موبایلی ساحل و خرید ماژول پرداخت الکترونیکی از دیگر اقدامات در این حوزه است.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز در خصوص فعالیت‌های آزمایشگاه مرکزی دانشگاه، اظهار کرد: در سال قبل آزمایشگاه مرکزی دانشگاه شهید چمران اهواز درآمدی ۱۱ میلیارد ریالی داشته و موفق به دریافت استاندارد ۱۷۰۲۵ و اخذ گواهی نامه ISO/IEC ۱۷۰۲۵ از مرکز ملی تائید صلاحیت ایران به‌عنوان بالاترین مرجع اعتبار دهی کشور شده است.
وی اضافه کرد: مدیریت خرید تجهیزات دانشگاه شهید چمران اهواز و سایر دانشگاه‌های منطقه ۱۰ پژوهش و فناوری کشور از محل اعتبار بند ه تبصره ۴ قانون بودجه کل کشور، انعقاد هفت تفاهم‌نامه همکاری با بخش‌های مختلف، افزایش دستگاه‌ها و تجهیزات High tech در آزمایشگاه مرکزی و ارائه خدمات آموزشی و مشاوره‌ای به دانشگاهیان و سایر آزمایشگاه‌های سطح استان از دیگر دستاورد‌های سال ۱۳۹۸ آزمایشگاه مرکزی دانشگاه است.
حقیقی همچنین از چاپ ۱۵ عنوان کتاب جدید در اداره چاپ و انتشارات دانشگاه خبر داد و خاطرنشان کرد: در یک سال قبل چاپ پنج عنوان مجله و ۵۰ عنوان نشریه دانشجویی در این اداره انجام شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه شهید چمران اهواز مقالات علمی پژوهش و فناوری آزمایشگاه مرکزی مرکزی دانشگاه میلیارد ریال سال ۱۳۹۸ سال قبل نرم افزار مرکز رشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۸۹۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا تعداد خانه‌های خالی در ژاپن رو به افزایش است

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، کارشناسان می‌گویند در حال حاضر آکیاهایی نیز در شهرهای بزرگ مانند توکیو و کیوتو دیده می‌شود و این موضوع با توجه به کاهش جمعیت در این کشور به معضلی جدی برای دولت بدل شده است.

جفری هال، مدرس دانشگاه مطالعات بین المللی کاندا در چیبا، می‌گوید که این خانه‌های خالی نشان از کاهش جمعیت در ژاپن دارد. او خاطرنشان می‌کند که «در واقع مشکل ساختن خانه‌های زیاد نیست» بلکه «مشکل نداشتن افراد کافی است».

بر اساس آمار وزارت امور داخلی و ارتباطات کشور ژاپن، ۱۴ درصد از کل املاک مسکونی در این کشور خالی هستند. این آمار شامل خانه‌ دوم افراد و همچنین املاک که به طور موقت در زمانی که صاحبانشان در خارج از کشور کار می‌کنند نیز می‌شود.

آکیا اغلب از نسلی به نسل دیگر منتقل می‌شود، اما با کاهش شدید نرخ باروری در ژاپن، بسیاری از این خانه‌ها یا وارثی ندارند و یا به نسل‌های جوانی به ارث می‌رسند که به شهرها نقل مکان کرده‌اند و دیگر به مناطق روستایی بازنمی‌گردند.

برخی دیگر از این خانه‌ها نیز به دلیل مشکلات اداری به صورت بلاتکلیف رها شده‌اند. این امر احیای جوامع روستایی که به سرعت در حال پیر شدن هستند را برای دولت دشوار کرده است و به مانعی در خصوص تلاش برای جذب جوانان علاقه مند به سبک زندگی جایگزین و سرمایه گذاران شده است.

سیاست‌های مالیاتی ژاپن باعث می‌شود که برخی از مالکان به جای تخریب و بازسازی خانه آن را به حال خود رها کنند تا پول کمتری برای آن پرداخت کنند.

جفری هال می‌گوید که حتی اگر مالکان قصد فروش خانه را داشته باشند ممکن است در پیدا کردن خریدار با مشکل مواجه شوند.

او در ادامه افزود: «دسترسی بسیاری از این خانه‌ها به وسایل نقلیه عمومی، مراقبت‌های بهداشتی و حتی فروشگاه‌ها قطع شده است».

در سال‌های اخیر ویدئوهایی زیادی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است که نشان می‌دهد برخی از افراد که عمدتا خارجی هستند، با سرمایه‌گذاری روی این نوع خانه‌ها، آن‌ها را به مهمان‌خانه‌ها و کافه‌های شیک تبدیل کرده‌اند اما آقای هال می‌گوید این کار آنقدرها هم که به نظر می‌رسد آسان نیست.

او می‌گوید: «بیشتر این خانه‌ها به خارجی‌ها فروخته نمی‌شوند و یا حجم کارهای اداری و قوانین پشت آن برای کسی که ژاپنی صحبت نمی‌کند، آسان نیست».

این استاد دانشگاه در ادامه اضافه کرد: «آنها نمی‌توانند این خانه‌ها را به قیمت ارزان خریداری کنند».

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چرا تعداد خانه‌های خالی در ژاپن رو به افزایش است
  • اندیشه های قرآنی مقام معظم رهبری در دانشگاه تبریز تبیین می شود
  • افزایش ۳۰ درصدی تعداد تشکل های جامعه کارگری در دولت سیزدهم
  • ۲۰۰ نفر در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی جذب می شوند
  • دانشگاه کاشان درجایگاه سوم انتشار مقالات رتبه بندی آسیایی تایمز
  • بهره‌برداری از دوربرگردان غیرهمسطح بلوار چمران شیراز
  • استقلال خوزستان وارد کل‌کل با نساجی شد!
  • رشد ۷ درصدی سهم حمل ونقل هوایی از سفرهای نوروزی!
  • تلاش دانشگاه آزاد برای تبدیل‌شدن به مرکز مهارتی
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌های مرکز مشاوره پلیس ایلام