Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-09@09:34:17 GMT

خوزستان بالاترین نرخ رشد ابتلا به کرونا را دارد

تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۳۱۷۸۶۳

خوزستان بالاترین نرخ رشد ابتلا به کرونا را دارد

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: خوزستان رتبه اول نرخ رشد مبتلایان به ویروس کرونا را در کشور دارد.

علی احسان پور عصر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اهواز، در توضیح  علت اعلام وضعیت قرمز شهرهای اهواز، شوشتر، اندیمشک، دزفول و آبادان به دلیل شیوع ویروس کرونا، اظهار کرد: با توجه به اعلام روزانه آمار مبتلایان به ویروس کرونا در سطح استان ظرف دو، سه روز گذشته بالاترین نرخ رشد آمار مبتلایان به ویروس کرونا در استان نسبت به کشور داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه خوزستان رتبه اول آمار نرخ رشد مبتلایان به ویروس کرونا را در کشور به خود اختصاص داده است،  افزود: پس از استان خوزستان، استان یزد در رتبه بعدی قرار دارد و قرار گرفتن در این شرایط، برای ما هشدار دهنده است به همین دلیل تمام امکانات درمانی  و تشخیصی را تشدید کردیم.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: مردم باید به توصیه‌های بهداشتی و قرنطینه‌ خانگی که مکرراً از آن‌ها درخواست می‌شود باید توجه کنند در غیر این صورت مبتلا می‌شوند.

احسان پور با تاکید بر اینکه بالا رفتن نرخ رشد در خوزستان به دلیل پذیرش مهمان از نقاط آلوده کشور مانند: اصفهان، تهران، مشهد، قم و کرج است، افزود: مهمانان اغلب افرادی بودند که در این شهرها زندگی می‌کردند و اکنون برای گذراندن تعطیلات تصمیم گرفتن پیش خانوده‌های خود بازگردند.

وی  با بیان اینکه ما مشکلی برای خدمت‌رسانی به مردم مشکلی نداریم، عنوان کرد: به ازای هر فردی که بیماری ویروس کرونا مبتلا می‌شود حداقل 5 تا 10 درصد با خطر فوت مواجه می‌شود،ضمن اینکه کل افراد خانواده خود را درگیر بیماری می‌کند.

احسان پور با تقدیر از شهروندانی که با  رعایت مسائل بهداشتی به حوزه درمان کمک کردند، گفت: با توجه با بالا رفتن آمار مبتلایان از مردم می‌خواهیم از پذیرش مهمان نوروزی اجتناب کنند، همه مردم خوزستان ثابت کردند مهمان نواز هستند اما پذیرش مهمان در این شرایط از نقاط مختلف کشور به ویژه شهرهای آلوده به خانواده و شهر آسیب می‌رساند.

وی در رابطه با تکذیب  خبر مبتلایان به بیماری ویروس کرونا در شهرستان حمیدیه در شبکه‌های اجتماعی، بیان کرد: آمار مبتلایان به ویروس کرونا در سطح استان به صورت روزانه ارائه می‌شود و تنها آماری که می‌توان به آن استناد کرد آماری است که توسط دانشگاه علوم پزشکی اهواز ارائه می‌شود.

احسان پور  افزود: آمار مبتلایان به ویروس کرونا که در شهرهای دزفول و ایذه ارائه می‌شود هیچ کدام مورد تایید ما نیست.

وی در رابطه با تست غربالگری بیماری کرونا و اینکه تا چه میزان می‌توان به این تست استناد کرد، گفت: برای اطلاع از روند افزایش میزان ابتلا  در استان این تست می‌تواند در کنترل افزایش آمار مبتلایان به ما کمک کند و ما ناگزیر هستیم از هر اسلحه‌ای که دستمان است استفاده کنیم و جای هیچ گونه تاملی نیست.

به گزارش خبرگزاری فارس، استاندار خوزستان وضعیت شهرهای اهواز، آبادان، شوشتر، دزفول و اندیمشک را به دلیل افزایش مبتلایان به ویروس کرونا را قرمز اعلام کرد.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی نیز آخرین آمار مبتلایان به ویروس کرونا در خوزستان را تا امروز 359 نفر اعلام کرده بود.

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: خوزستان ویروس کرونا کشور استان یزد آمار مبتلایان به ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی احسان پور نرخ رشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۱۷۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جابه‌جایی شرکت کربن ‌به‌ خارج از شهر اهواز تا ۱۴۰۵/ ضرورت بازسازی کارخانه فعلی

ایسنا/خوزستان مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان با اشاره به آلودگی‌های ناشی از فعالیت‌های شرکت کربن بلک، گفت: شرکت کربن باید از دی‌ماه ۱۴۰۲ در مدت سه سال جابه‌جا شود و در سال ۱۴۰۵ در محل جدید در خارج از شهر فعالیت کند و کارخانه فعلی تعطیل شود.

داود میرشکار در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به آلایندگی شرکت کربن بلک مستقر در شهر اهواز اظهار کرد: بخش اعظم آلودگی ناشی از این شرکت مربوط به آلودگی هوا است؛ گرد و غبارهای ناشی از فعالیت این کارخانه و پراکنده شدن آن به اطراف، موجب آزار و اذیت مردم می‌شود و یقینا می‌تواند برای سلامت مردم مضر باشد. بخش دیگر آلودگی این کارخانه مربوط به پساب‌ها است که با نظارت همکاران ما، بخش تصفیه‌خانه‌ آن فعال است و پساب آن مدیریت می‌شود.

وی افزود: آنالیزهای میزان آلودگی این شرکت وجود دارد اما آن چیزی که برای مردم مشکل ایجاد می‌کند گرد و غبار است. متأسفانه ذرات این گرد و غبار کوچکتر از ۲.۵ میکرون هستند در حالی که دستگاه‌های سنجش ما تا ذرات با اندازه ۲.۵ میکرون را می‌سنجند.

امکان سنجش ذرات آلاینده شرکت کربن اهواز فراهم نیست

مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: در حال حاضر گرد و غبار ۱۰ میکرون و آلودگی هوا که ذرات با اندازه ۲.۵ میکرون و بالاتر هستند سنجش می‌شوند اما اندازه ذرات گرد و غبار این شرکت کمتر از ۲.۵ میکرون است و برای ما قابل سنجش نیست.  

وی در مورد اینکه آیا خروجی این شرکت گازهای هیدروکربنی به میزان بالاتر از استاندارد است یا نه؟ افزود: هیدروکربن‌های نفتی همان ذراتی هستند که ناشی از فعالیت‌های این شرکت هستند. نمی‌خواهم چیزی را تعدیل کنم و زمانی که می‌گوییم ذرات آلودگی کمتر از ۲.۵ میکرون هستند، به معنی این است که این ذرات خطرناک‌تر هستند و می‌توانند در اندام‌های تنفسی انسان ته‌نشین شوند و مشکلاتی ایجاد کنند.

تلاش برای خارج کردن شرکت کربن از شهر اهواز به کجا رسید؟

میرشکار گفت: از دی‌ماه سال گذشته به اندازه ۵ تا ۱۰ سال قبل از آن برای انتقال این واحد آلاینده به خارج از شهر اهواز تلاش شد. طبق ماده ۱۴ قانون هوای پاک، سازمان حفاظت محیط زیست باید واحدهای آلاینده را شناسایی و در کارگروه اضطرار آلودگی هوا مطرح کند و برای خروج آن‌ها تصمیم‌گیری شود که این اقدام از سال‌های گذشته انجام می‌شد، اما آن‌ها تمکین نمی‌کردند.

وی افزود: یکی از مشکلات ما این است که برخی از تصمیمات باید در تهران گرفته شود و برخی از این اتفاقات نمی‌افتد اما با پیگیری‌های انجام شده از سوی مسئولان خوزستان و شکایتی که مطرح کردیم، مسئولان این شرکت را مجاب کردیم که کارخانه کربن از اهواز خارج شود. 

مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: در حال حاضر ۶ هزار و ۵۰۷ فیلتر از فیلترهای واحدی که در حال تولید است یعنی بیش از ۶۰ درصد فیلترها تعویض شده‌اند. ذرات آلودگی به دام این فیلترها می‌افتند و آلودگی را کمتر می‌کنند. البته ۳۷ درصد دیگر فیلترها نیز باید تعویض شوند.

وی بیان کرد: بعد از مطرح کردن شکایت از این شرکت در دستگاه قضایی، مقرر شد زمان‌بندی جابه‌جایی کارخانه ارائه شود و مهلت سه ساله جابه‌جایی ارائه و پس از کار کارشناسی، پذیرفته شد. بنابراین شرکت کربن باید از دی‌ماه ۱۴۰۲ در مدت سه سال جابه‌جا شود و در سال ۱۴۰۵ در محل جدید در خارج از شهر فعالیت کند و کارخانه فعلی تعطیل شود.

میرشکار گفت: در چند ماه آینده علاوه بر انجام مراحل جابه‌جایی، باید کارهای بازسازی و تعمیر اساسی کارخانه موجود هم انجام شود. زمینی در شهرک صنعتی شماره ۵ اهواز خریداری شده و بسترسازی مناسب در حال انجام است. احتمالاً تا آبان‌ماه امسال کارهای دیوارکشی نیز آغاز می‌شود و پیشرفت کار محسوسی خواهیم دید. هر سه ماه یک‌بار هم گزارش فعالیت‌ها در این زمینه ارائه می‌شود.

وی تصریح کرد: با توجه به گستردگی صنایع، خط قرمز ما سلامت مردم خوزستان به ویژه اهواز است که پیگیری‌ها به شدت ادامه دارد. سامانه ۱۵۴۰ برای دریافت گزارش‌های مردمی در نظر گرفته شده است و از مردم می‌خواهیم در این امر به ما کمک کنند تا رصد بهتری بر فعالیت صنایع آلاینده و دیگر مشکلات زیست محیطی داشته باشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جابه‌جایی شرکت کربن ‌به‌ خارج از شهر اهواز تا ۱۴۰۵/ ضرورت بازسازی کارخانه فعلی
  • عادی بودن وضعیت روستاهای حاشیه رودخانه دز در مقطع اهواز
  • استقلال خوزستان وارد کل‌کل با نساجی شد!
  • اقدام جالب باشگاه نساجی برای دیدار حساس در اهواز
  • فرود 4 هواپیمای پرشورهای نساجی در اهواز!
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • راه‌اندازی بخش جدید مراقبت‌های ویژه نوزادان در بیمارستان اهواز
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد