Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: ۳۷ شرکت فناور در مرکز رشد دانشگاه شهید چمران اهواز فعالیت دارند و در این مرکز مستقر شده‌اند.

سیدرضا علوی زارع، مدیر مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه شهید چمران اهواز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: ۳۷ شرکت فناور در مرکز رشد دانشگاه شهید چمران اهواز فعالیت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
این مرکز در راستای حمایت از ایده‌های نو دانشجویان، استادان، مبتکران و محققان و نیز ایجاد زمینه لازم برای فعالیت‌های اقتصادی اشتغال‌زا مبتنی بر فناوری های نوین، در این دانشگاه ایجاد شده است.
علوی زارع اضافه کرد: این مرکز به‌صورت رسمی فعالیت خود را از سال ۸۶ با مجوز قطعی از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری آغاز کرده است. بسترسازی برای تجاری سازی دستاورد‌های تحقیقاتی، ایجاد زمینه کارآفرینی و حمایت از نوآوری و خلاقیت، ایجاد فضای لازم جهت گسترش و رشد واحد‌های کوچک و متوسط دانش بنیان و همچنین تولید و توسعه محصولات و فرآیند‌های دانش بنیان قابل عرضه به بازار از اهداف این مرکز هستند.
مدیر مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه شهید چمران اهواز ادامه داد: حمایت مالی در قالب وام ۵۰۰ میلیون ریالی، تأمین محل کار به‌صورت اجاره، ارائه خدمات آزمایشگاهی، کارگاهی، مشاوره‌های حقوقی، مالی و بازاریابی و برگزاری دوره های آموزشی جهت رشد و ارتقای واحد‌های فناوری از جمله خدمات این مرکز رشد به واحد‌های فناور مرکز رشد دانشگاه شهید چمران اهواز است. از دیگر مزایای حضور در این مرکز رشد برای واحد‌های فناور، قرار گرفتن در فضایی پژوهشی و ایجاد هم‌افزایی است.
وی ابراز کرد: افراد صاحب ایده می‌توانند در این مرکز فعالیت داشته باشند و طرح آن‌ها پس از بررسی اولیه، مورد داوری فنی و اقتصادی قرار می گیرد و در صورت مثبت بودن نتایج داوری با تأیید شورای فناوری مرکز رشد، صاحبان طرح قادر به استقرار در مرکز خواهند بود و می‌توانند کار خود را شروع کنند.
علوی زارع اذعان کرد: واحد‌های فناور طی دو مرحله مقدماتی و رشد در مرکز رشد تحت حمایت قرار می گیرند که مدت‌زمان مرحله رشد مقدماتی شش ماه است و واحد‌های مستقر در این مدت باید به مواردی از جمله ثبت شرکت و در صورت لزوم ثبت اختراع ایده، تشکیل تیم کاری مرتبط با زمینه فعالیت واحد فناور، تعیین مشاور فنی طرح، تهیه برنامه کسب‌وکار طرح برای ورود به دوره رشد و ساخت نمونه اولیه طرح را در این مدت انجام دهند. پس از آن مرحله رشد به مدت سه سال سپری می‌شود که در این مدت، واحد‌های فناور مستقر در مرکز رشد با استفاده از امکانات، خدمات و حمایت های مرکز رشد، ایده فناورانه خود را اجرا و توانایی های لازم جهت حضور فعال در بازار و تجاری سازی نتایج حاصله را کسب می کنند. این دوره با فراهم کردن شرایط لازم برای استقلال واحد‌های فناوری، رهگذر مناسبی در راستای تبدیل واحد‌های فناور به مجموعههای فعال و موفق اقتصادی محسوب می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه شهید چمران اهواز واحد فناور مرکز رشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۶۷۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی رشته آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی در دانشگاه آزاد شهرکرد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیین نکوداشت مقام استاد و ویژه‌برنامه سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری با حضور اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد و جمعی از اعضای هیئت علمی در تالار شهید سلیمانی این دانشگاه برگزار و از ۹ استاد برتر علمی ـ پژوهشی و فرهنگی و آموزشی تجلیل شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در این آیین گفت: نقش استادان انسان‌سازی است و باید در کنار درس دادن و آموزش به دانشجویان، مسائل معرفتی و دینی را مطرح کنند.

ابراهیم رحیمی افزود: روز معلم یادآور ایثار، مجاهدت و تلاش بزرگانی بوده که پویایی اندیشه‌شان به تأسی از اسوه اخلاق و مکارم ایران اسلامی، استاد شهید مرتضی مطهری، در جای جای این سرزمین طنین‌انداز شده و نقش والای استادان و معلمان در توسعه و تعالی کشور و تربیت نخبگان به‌عنوان میراث گرانبهای انبیاء و اولیای الهی در همه ادوار، شایسته تکریم و سپاس است.

وی با اشاره به موافقت شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم و راه‌اندازی رشته‌های جدید از مهرماه امسال در این واحد دانشگاهی، از پذیرش دانشجو در رشته‌های جدید کارشناسی‌ارشد آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی گرایش تمرینات اصلاحی، روانشناسی ورزشی، مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی خبر داد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد بیان کرد: این دانشگاه با در نظر گرفتن آمایش منطقه‌ای و برای رسیدن به دانشگاه کارآفرین و همچنین پاسخ به نیاز جوانان جویای تحصیل به‌خصوص تحصیلات تکمیلی دنبال افزایش رشته‌های جدید و کاربردی است.

رحیمی به تخصیص امور رفاهی به استادان در سال جدید اشاره و تشریح کرد: با همت استادان برجسته و تمامی مسئولان کشوری و استانی در حال حاضر در این واحد دانشگاهی ۱۰ هزار جوان جویای علم در ۶۷ رشته دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد و ۱۵۵ رشته کاردانی وکارشناسی مشغول تحصیل هستند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری هم با گرامیداشت یاد و خاطره دانشمند فیلسوف علامه شهید مطهری و بزرگداشت مقام شامخ معلم گفت: شهید آیت‌الله مرتضی مطهری یکی از شخصیت‌های برجسته و کم‌نظیر در تاریخ اسلام و یکی از دانشمندان اسلام‌شناس و محققان توانا به شمار می‌رود که با افکار و اندیشه‌های ناب و اصیل خود، آثار و نتایج بزرگی را در زمینه‌های گوناگون علمی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی در میان حوزویان و دانشگاهیان بر جای گذاشت.

حجت الاسلام رضا قاسمی‌نژاد با تفسیر آیاتی از قرآن کریم، به نقش اساسی استادان در جامعه و چگونگی ارتباط با دانشجویان پرداخت.

وی، توسعه و ارتقای کمّی و کیفی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی، ترویج و تعمیق ارزش‌های دینی، اخلاقی و انقلابی، زمینه‌سازی و تقویت مشارکت دانشجویان در فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی، زمینه‌سازی و تقویت مشارکت استادان در فعالیت‌های فرهنگی را از جمله راهبرد‌ها و برنامه‌های ارتقای فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه عنوان کرد.

به گزارش آنا، اجرای موسیقی محلی و بختیاری، اجرای مسابقه، پخش کلیپ، پرسش و پاسخ و تجلیل از اعضای هیئت علمی، علی شریف‌زاده از دانشکده علوم پایه، تقی تکتاز از دانشکده دامپزشکی، ایرج ترابی از دانشکده علوم انسانی، نوشین عباسی از دانشکده فنی و مهندسی، دکتر شهرام مشهدی‌زاده از دانشکده علوم پزشکی، دکتر غلامرضا ابوطالبی از دانشکده مهارت و کارآفرینی، بهرام جلیل از دانشکده پردیس لردگان، نرجس محسنی‌فر از دانشگاه آزاد اسلامی فارسان و نجمه توکلی از دانشکده پردیس اردل به‌عنوان استادان برتر علمی، پژوهشی، آموزشی و فرهنگی از برنامه‌های این گردهمایی بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شهرک صنعتی آبندانک نوشهر به نفع مردم از محیط زیست خارج شد
  • بهره‌برداری از دوربرگردان غیرهمسطح بلوار چمران شیراز
  • خروج شهرک صنعتی آبندانک نوشهر از مجموعه محیط زیست
  • فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور
  • راه‌اندازی رشته آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • استقرار ۴۵ هسته فناور و شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد واحد زاهدان/ جذب دانشجویان در قالب طرح پویش
  • مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت
  • رسالت‌ مهم دانشگاهیان، زنده نگه‌داشتن یاد شهداست
  • دسترسی بزرگراه همت غرب از بزرگراه چمران شمال
  • آغاز عملیات احداث پل دوربرگردان شمال به شمال بزرگراه شهید چمران