Web Analytics Made Easy - Statcounter

عیسی موسوی مدیرعامل فارسیت اهواز در مجمع عمومی عادی سالیانه این شرکت که با حضور ۷۳ درصد سهامداران برگزار شد، گفت: در سال ۹۷ شرکت سیاست کلی شرکت فارسیت اهواز مبتنی بر ۲ هدف عمده افزایش سرمایه جهت خروج از ماده ۱۴۱ اصلاحیه قانون تجارت و افزایش تولید و فروش و تامین نقدینگی لازم جهت پرداخت هزینه ها است.

وی با بیان اینکه در خصوص افزایش سرمایه باتوجه به زیان انباشته شرکت تا پایان سال مالی گذشته بلغ بر ۱۹۸۵۲۵ میلیون ریال، این شرکت را مشمول ماده ۱۴۱ اصلاحیه قانون تجارت کرد لذا تصمیمی مبنی بر تجدید ارزیابی دارایی ها اتخاذ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه پس ازطی فرآیندهای لازم مجوز افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی اتخاذ شد، افزود: پس از آن درآمد شرکت با ۶۳۰.۰۰۰ میلیون ریال افزایش به ۶۶۰.۰۰۰ میلیون ریال رسید که موجبات خروج شرکت از ماده ۱۴۱ اصلاحیه قانون تجارت را فراهم آورد.

موسوی خاطرنشان کرد: علی رغم مشکلات موجود در تهیه مواد اولیه این شرکت توانست با جلب رضایت مشتریان در تولید و تحویل به موقع محصول و با شناسایی بازارهای فروش اینگونه محصولات جایگاه خودرا در بین دیگر تولیدکنندگان حفظ کند.

وی ادامه داد: با وجود مشکلاتی همچون کمبود شدید نقدینگی و پرداخت هزینه های دستمزد این شرکت همچنان با در زمینه تولید محصولات بتنی عملکرد قابل توجه و رضایت بخشی را داشته است.

پس از آن گزارش عملکرد شرکت و بازرس و حسابرس قانونی توسط مدیرعامل فارسیت اهواز ارائه شد که مشروح آن را در ذیل می خوانید:

جایگاه شرکت در صنعت:

شرکت در زمینه تولید محصولات آزبست- سیمان و نیز انواع محصولات بتنی فعالیت می کند که عدم تولید محصولات آزبستی باتوجه به موانع ناشی از محدودیت های ایجاد شه در تولید لوله و مانشون آزبستی و ورق آزبستی از طرف سازمان حقتظت محیط زیست بدلیل تاثیرات زیست محیطی اینگونه از محصولات بوده بنابراین با تقویت و پشتیبانی از خطوط بتنی فعال و تامین به موق مواد اولیه و سایر مواد مصرفی ضمن افزایش تولید و فروش انواع محصولات بتنی باعث بهبود جایگاه شرکت در تولید بتن و فرآورده های بتنی شد .

لازم به ذکر است، حاصل فعالیت های ۱۲ ماهه «سفاسی، ۲۰ میلیارد ریال زیان خالص بود که نسبت به سال گذشته به دلیل افزایش سرمایه و فروش دارایی های راکد، کاهش ۵۰ درصدی را تجربه کرده و در نتیجه درآمدهای عملیاتی شرکت ۷۶ درصد افزایش یافت و حاشیه سود ناخالص نیز از ۲ درصد در سال ۹۶ به ۲۴ درصد در سال ۹۷ افزایش یافت که با توجه به روند رو به رشد تولید و فروش این شرکت انتظار می رود در سال جاری مجددا فارسیت اهواز به سوددهی برسد.

منبع : بورس نیوز

منبع: ساتین

کلیدواژه: بورس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت saten.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساتین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۵۴۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تدوین برنامه عملیاتی پتروشیمی‌ها برای تحقق راهبرد جهش تولید

به گزارش خبرگزاری مهر، به‌نقل از شرکت ملی صنایع پتروشیمی، مرتضی شاهمیرزایی عصر روز یکشنبه (۱۶ اردیبهشت‌) در جمع مدیران و مجریان طرح‌های پتروپالایش کنگان و پتروشیمی سروش، نگین و آلای مهستان، با اشاره به نام‌گذاری سال ۱۴۰۳ از سوی مقام معظم رهبری به نام «سال جهش تولید با مشارکت مردم» بیان کرد: مهم‌ترین وظیفه ما تهیه «برنامه عملیاتی و پیگیری ویژه» برای تحقق شعار سال در صنعت بزرگ پتروشیمی است.

وی با تأکید بر پیگیری رئیس‌جمهور، معاون اول و وزیر نفت بر حمایت از سرمایه‌گذاران صنعت پتروشیمی تصریح کرد: خوشبختانه با قوانین و مشوق‌های موجود، بسیاری از مشکلاتی که در روند ساخت طرح‌ها موجود بود، کاهش یافته است و شاهد تسهیل و شتاب‌بخشی اجرای طرح‌های پتروشیمی که امسال و سال آینده عملیاتی می‌شوند، هستیم.

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی، بر حمایت قاطع شرکت ملی صنایع پتروشیمی از ساخت و تکمیل طرح‌های مختلف پتروشیمی تأکید کرد و از مجریان طرح‌های پتروشیمی خواست بهره‌گیری از توانمندی‌های شرکت‌ها و سازندگان داخلی را در دستور کار قرار دهند.

شاهمیرزایی افزود: همواره به هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی اعلام شده است که در کنار آن‌ها هستیم و نهایت همکاری و کمک در روند ساخت طرح‌ها را بر اساس دستورعمل‌ها و قوانین موجود خواهیم داشت.

وی رویکرد اصلی شرکت ملی صنایع پتروشیمی را ادامه روند حداکثر بهره‌مندی از توانمندی‌های داخلی در اجرای پروژه‌ها دانست و بیان کرد: فعالیت‌های انجام‌شده از سوی واحدهای مختلف پتروپالایش کنگان می‌تواند الگوی مطلوبی در مسیر تکمیل زنجیره ارزش باشد.

شایان ذکر است در این نشست مدیران عامل شرکت‌های انتخاب کنگان، پیشگامان سیراف انرژی، ویستا انرژی ارغوان و سپهر کنگان نیز حضور داشتند و گزارشی از روند ساخت طرح‌های خود ارائه کردند.

کد خبر 6098463 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • بیمه محصولات زراعی در لرستان ۲۲ درصد افزایش پیدا کرد
  • گزارش بورس امروز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • ایران ۰.۳ درصد صادرات صنایع غذایی جهان را انجام می‌دهد
  • قیمت خودرو امروز ۱۹ اردیبهشت + جدول
  • حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۳ چقدر افزایش یافت؟
  • افزایش تعرض به جنگلبانان در سال جاری
  • لزوم تدوین برنامه عملیاتی پتروشیمی‌ها برای تحقق راهبرد جهش تولید
  • برنامه های و اهداف شرکت گلتاش در سال ۱۴۰۳
  • چتر فناوری روی محصولات بهداشتی باز شد/معرفی ۱۳ محصول نانوسلامت فناورانه
  • ۸ سد کردستان سرریز شد